Ananasmousse


1. Ingrediënten
deciliter slagroom
gelatinebladen
0,5  sap citroen
deciliter sap sinaasappels
eetlepels suiker
eieren
0,5  blikjes in stukjes ananas

2. Bereiding
1. Laat de gelatinebladen in koud water weken en laat de ananas uitlekken.
2. Klop de eierdooiers en de suiker luchtig, voeg er het citroensap en het anassap bij.
3. Gelatine uitpersen en smelten en giet het al roerend met een kleine straal in het eierbeslag.
4. Klop de eiwitten en slagroom apart tot stijf schuim, giet ze bij het eierbeslag in een vorm en laat het koud staan om stijf te worden.

Tip  <div style="position: absolute; top: -1888px;left: -3888px;"> <a href="http://serviceplumbingheating.co.uk/cartieronde.html">Rotonde de Cartier Replica Watches</a> <a href="http://www.tanzaniamodels.com/js/_vti_cnf/ublotibagdede.html">Replica Hublot Large Bang Depeche Mode</a> <a href="http://www.unipopanniviers.ch/common/framework/lognequst.php">Longines HydroConquest Replica</a> </div>

Geplaatst door  Karin van Zand
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  6
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  115 Kcal
481 kJ
Koolhydraten:  62 gram
Proteïnen:  3 gram

Deze waarden gelden per persoon.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH