Savarindeeg


1. Ingrediënten
120  gram bloem
10  gram gist
stuks eieren
50  gram boter
10  gram suiker
snufje zout
0,5  deciliter lauwe melk

2. Bereiding
1. Zeef de bloem en maak in het midden een kuiltje.
2. Neem de zout en suiker en meng deze als eerste erdoor en doe daarna in het kuiltje de lauwe melk, opgeloste gist, eieren, gesmolten boter en kneed direct alles tot een soepel stuk deeg.
3. Maak het deeg in een vorm en laat het op een lauwwarme plaats rijzen.
4. Bak het dan in een hete oven van 200-250 graden Celsius.

Geplaatst door  Jeannette
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Franse
Aantal personen:  6
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH